Megint postás + kommentek szabadlábon

Tegnap délután megnéztem a postaládát, és a szokásos "gyere-velünk-termékbemutatót-nézni-jól-megtáplálkozol-és-még-az-orángután-hegesztő-3000-XL-készüléket-is-megveheted" típusú szórólapok mellett találtam egy értesítést is. Nem, nem az elmegyógyintézettől jött, standard postai értesítő, ajánlott levél érkezéséről. Titkon reméltem, hogy nem a rendőrség által kiküldött, gyorshajtókra kiszabott wanted dead or alive felhívás landolt a postafiókban, hanem BiGBeni küldte el végre a kakucsi-visontai DVD-ket. És lőn, valóban az érkezett meg. Egy kis adalékinformáció: voltunk olyan gyökerek, hogy Kakucson nem vettük észre szegény Benit, úgyhogy utólag kellett őt terrorizálnom, hogy ha mégis akad rólunk felvétel, akkor azt valami teleporton keresztül juttassa már el hozzánk. Akadt. Nem sok, de akadt. Szóval Kakucson nagyjából így néztünk ki kívülről:



Több tanulság is levonható a videoból. Az egyik, amit már régóta rebesgetnek a napilapok, hogy nem tudok vezetni. A másik, ami szintén CNN-szalagcím volt pár hete, hogy Kakucson borzalmasan hulladék volt Kázmér futóműve. Valami ilyesmit gondolhatott: "blehh, hagyjatok már békén, forduljon itt el, akinek két anyja van, inkább kitolom az orrom, meg a seggem is, aztán szedj össze, ha tudsz". Azóta már keményítettünk rajta, állítható Koni rulz. Visontáról nem lesz itt video, nem árulom el, hogy miért. Nem, kivételesen nem estünk le a pályáról. Csak úgy nem lesz, és kész.

Ja igen, a kommentek. Nézegetem én néha ezt a gúgöl ánálitiksz szolgáltatást, és látom, hogy jó sokan látogatjátok a blogot, ennek szívből örülök. Tudjátok, az artéria a legszebb ajándék, mert az szívből jön. Ennek ellenére még egy kósza komment sem született a blog csaknem 2 hónapos fennállása alatt. Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy utáltok, mint a szart, csak nem akartok megbántani. Ezesetben köszönöm az emberséges hozzáállást, de a negatív kritika is lehet építő jellegű, pont olyan, mint a Lego, úgyhogy tessék szépen nyomkodni a klaviatúrát, lehet fikázni, véleményt mondani, stb., maximum kimoderálom. A másik lehetséges ok, hogy billentyűzet nélkül olvassátok a bejegyzéseket, neadj' Isten valami klaviatúra-killer vírus szedi az áldozatait. Ennek elég kicsi ugyan az esélye, de mégsem zárhatjuk ki. A harmadik lehetőség tegnap jutott eszembe. Az, hogy nem lehet kommentelni. És tényleg, eddig nem lehetett kommentelni. De már ezt is megoldottam. Hát igen, jó pap holtig tanul. Kinek a pap, kinek a paplan. Pap a papot nem dézsmálja. Vannak ilyen közmondások, a fentiek közül keressük meg a szövegkörnyezetbe leginkább illőt.

8 megjegyzés:

pusi írta... / 2009. július 24. 13:10  

ja kabbe, miez ha nem komment,

mikk írta... / 2009. július 24. 19:08  

hany kereke van? nem golyoscsapagya?

Chain-Q írta... / 2009. július 25. 1:17  

En mar a kotetlenbe megmondtam, hogy joablog es olvasom is. :) De nesze komment, hogy orujjel! :)

rnagy írta... / 2009. július 25. 11:45  

Egy régebbi írásodat próbáltam megtámogatni egy kósza kommentel, de nem tudtam rájönni miért nem kom - ment.
És még identi-tást is kell választanom? Meg valami rément is beírni...aki mozgáskorlátozott?
No a próba cseresznye...evés közben jön-megy az étvágy...

Maybe írta... / 2009. július 26. 16:26  

Pusi:
És hány mp alatt futja meg a 0-100-at szoruló SKF csapágyakon? Súrlódási együtthatót puskázni nem ér...
Chain-Q:
Köhönöm. Ez meg válasz, hogy örüljél :)
Nagy:
Én nemtom, valamiért szar ez a szar, elvileg eddig is lehetett (volna) kommentelni, de valahogy ezzel a template-el nem működött együtt a szövegablak. Így meg gagyi az egész, de legalább van. Majd valami hozzáértőt jól megzaklatok, hogy hogyan is kéne csinálni...

p44 írta... / 2009. július 28. 10:29  

most küldte egy haverom ezt a linket, oszt nézem hogy miezaszar :D szeretüüüünk méééjbiiii :)

Maybe írta... / 2009. július 28. 11:51  

Én is szeretlek titeket :D

Névtelen írta... / 2009. augusztus 24. 16:48  
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.