Speed - 4. (f)elvonás

Sikerült feltűnésmentesen kirabolni az OTP-t, úgyhogy holnap hajnalban indulunk abba a házba, amiről tudjuk, hogy kicsi, kun, és Lacc barátomé. Izé, Kiskunlacháza, megint Speed-Proex kupa, megint nem állt össze az autó, ahogy azt már megszokhattuk.
Tegnap Kesével megszenvedtünk kicsit... Mivel is? Jaaaa, a gyújtással, jobb ugyan nem lett, de legalább rosszabb sem. Csináltunk vandálkodós videókat is, amiket most nem mutatok meg, mert rohadék vagyok.
A mai nap folyamán kiugrottunk segíteni a pályaépítésben Kikáéknak, Kázmér ott is alszik ma éjjel az egyik hangárban, néhány denevér és egyéb detektorokkal tájékozódó harci légy társaságában.
Az odaút gyönyörű volt, leszámítva a tudatot, hogy megint kezd végigrepedni a szívócsonkom. Szerintem a kisterenyei kiruccanás tett be neki, amit ott kapott, azt nevezhetnénk állatkínzásnak is, de mivel tudjuk, hogy a szívócsonk nem állat, hanem a gombák csoportjába tartozik, így szerencsére nem sértettünk törvényt. Meg állatot. Kiskunlacházán gyönyörű idő várt ránk, Kika, Hajni, és Józsi barátunk már felpakolták a platós Ifára a szajrét. Ja, náluk így néz ki egy platós Ifa:


Kika kicsit Ace Ventura stílusban terelgette a gépjárművet, melynek helykihasználása közelítette a 300%-ot. Méghogy kicsi a 120-as csomagtartója, haha. Azért az ablakon kikönyöklős fíling kötelező jellegűen befigyelt.
Elkezdtük pakolni a gumikat, aztán gurítani, aztán rugdosni, aztán lőttűnk rájuk tankkal is. Már akkor éreztük, hogy nagyon vészesen fogynak a kaucsuktermékek.
Később befutott Miki is a törökmozgóval, jól kiakasztottam, aztán csináltam pár közös képet a két vörsenyparipáról.



Akik megtalálják a 793 különbséget a két kép között, azok között kisorsolom Baljós Ödön: "Ma éjjel agyonvertem a szomszédomat egy wc ülőkével, mégsem sikerült kiirtanom a svábbogarakat a villanyrezsójából" című kazettáját.
Telt-múlt az idő, a Nap ment lefelé, a gumik meg fogytak elfelé. De úgy igazán ipari mennyiségben. Még kb. 150 darab kellett volna, amikor hanyatt vágott minket a felismerés: nincs több. Nem is volt, nem is lesz. Úgyhogy Kikáék elindultak, hogy szanaszét rombolják az álmainkat, és az eddig felépített lassítókat is. Sikerült kimenteni kb. 30 db kerek izét, ami pont elég volt a hiányzó 150 db helyére. A polgár hivatalba, a Jenő úrhoz.
Itt jött az élvezetesebb része a munkának, ki kellett próbálni a pályát, hogy meg-e lehet-e halni-e rajta-e. Végülis meg lehet, de nagyon bénának kell lenni hozzá. Mondjuk le kell fejelni egy atombombát a célegyenesben. Egyébként komolyan mondom, ennyire tempós pálya még nem nagyon volt Speed kupán, simán látványos lesz a verseny. 6 óra múlva kelés, aztán meglátjuk, mit hoz a jócseresznye. A kategória első 3 helyét már most, előre ki merném osztani, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával indulunk. Valószínűleg látványra autózás lesz ebből, akkor is, ha nem szeretném. Bár az eső még sokmindent megkavarhat...


Ja, majd' elfelejtettem, BiGBeni elkészült végre a Kukucsi videoval. Szerinte valahogy így nézett ki a verseny:



1:54-től vagyunk láthatóak, majd Papa következik a Volgás jelenettel. Hát igen, ez már történelem. Érdemes külön figyelmet fordítani a zenei világra, amelyre egyelőre nem találok szavakat.

Szerk: Közben már megint ébren vagyok, sikerült nem egész másfél órát aludni. Apakezdődiiiiik!

2 megjegyzés:

mikk írta... / 2009. október 11. 14:22  

"ki kellett próbálni a pályát, hogy meg-e lehet-e halni-e rajta-e. Végülis meg lehet, de nagyon bénának kell lenni hozzá"

Maybe írta... / 2009. október 11. 23:06  

Jah, elég hülyén jött ki... :(