Az ajánlott ajánlójának ajánlása

Az előző rész tartalmából:
Múltkor ugyebár jól megajánlottam Papa blogját, a Skodagyárat. Ő meg valahogy rátalált Darabos Miki blogjára, és jól megajánlotta aztatat. Rákattintottam, olvasgattam, kommenteltem. Hát mit ad Isten, ő meg megajánlott engem. Szövevényes történet, kivethetetlen szálakkal. Később Esmeralda rájött, hogy nem vakult meg, csak fordítva vette fel a hegesztőszemüveget, José Armando pedig megtanult késsel-villával befőttesüveget enni. Dominga végre összerakta a lamellás sperrt a Liazhoz, ám Graciela egy hajcsatot rejtett a lamellák közé, ezzel megakadályozván a gyors kanyarodást. A hétvégi versenyen Dominga megborította a Liazt, és ráesett Melesio bükkfarmeringjére, ettől Rodolfo szívrohamot kapott, és elvitte az AVH.

Lényeg a lényeg, itt egy újabb Skodás blog, ahol éppen egy kilósból varázsolnak versenygépet. Kommenteljetek Mikinek sokat, akkor frissít rendszeresen (remélem).

2 megjegyzés:

darabos írta... / 2009. december 29. 21:40  

Halihó! Jaja, lustaság fél egészség, az meg fontosabb mint a post :) no meg kicsit sok a kínom mostanság...de jó bebúkmarkoltalak ( ha lesz egy kis időd nézz el a klubb honlapunkra, www.mscfilakovo.sk-ra, ha a tartalom lényegtelen is a dizájn megér egy kattintást :D)

Maybe írta... / 2010. január 4. 17:59  

Naneeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D:D:D:D:D