Internesönel Skoda Míting 2009

Ezt is megéltük. Újra itt az augusztus, egyre rövidebbek a nappalok, hosszabbak az éjszakák, drágul a benzin. Már ősapáink óta él a hagyomány, hogy az augusztus 20-i tűzijátékot sok-sok skodással együtt nem nézzük meg. A tavalyelőtti, szolnoki nemzetközi találkozó nagyon jól sikerült, de nem volt annyira komoly az autófelhozatal. Tavaly, Győrben már volt bőven nyálcsorgatnivaló, ezt tették a felhők is, jó kis szakadó eső volt majdnem végig. Idén meg... Naigen, szombatra esőt mondanak. Szombatra, amikor a legjobb programok lesznek, ráadásul este Stonyiék fellépése után lesz egy nagy party is, valami hülyegyerek csinálja a zenét, egy ismeretlen noname szar. Mondhatnám úgy is, hogy unknown artist. Nagyon sok zenéje van, elég beírni a google-ba, slsk-ba, dc++-ba a ezt a nevet.
Az idei találkozó már 4 napos lesz, igazi maraton az eddigi 3 naposokhoz képest. Hogy ne kapjon elviselhetetlen terhelést az agyunk, ezért Kesével csak pénteken indulunk útnak, a csütörtököt meghagyjuk az épelméjűeknek. Kérdés még, hogy hány kocsival megyünk, meg egyáltalán kiével megyünk... Kesének rendesen szét van esve a fehér lova, vagyis ahogy Seggi mondaná, a bombasztik romantik fantasztik lova. Nézd a lovat, lovat! Mmmm... Nézd a lovat, lovat!



Kázmérról meg ne is beszéljünk. Holnap elvileg Keséét nagyjából rendberakjuk Jászfényszarun, aztán meglátjuk, hogy mire lesz még idő csütörtökön. Ricsinek is illene segíteni a motor-váltó berakásban, ami szintén csütörtökre van betervezve. Unatkozni nem fogunk, az biztos. Közben unknown artistnak még ki kéne válogatnia egy csomó zenét a szombati partyra is.
A lényeg, hogy aki eddig nem tudott róla, az mindenképpen tegye szabaddá 2009. 08. 20-23-ig magát, és ugorjon le Pécsre. Bővebb infóért katt ide.
Jah, majd' elfelejtettem: Pénteken dél körül jönnek a totalcarosok is, arra az időre mindenki próbálja meg a legszebb arcát elővenni!

5 megjegyzés:

rnagy írta... / 2009. augusztus 21. 14:57  

Kázmérról miért ne beszéljünk???
Futómű még nincs megcsinálva készre?


nesse hozzászólás :D

Maybe írta... / 2009. augusztus 23. 20:59  

Meg van csinálva, de nem úgy áll, ahogy kéne, csak nagyjából lett beállítva a futómű, meghalt az akksi, nincs töltés, egyre inkább haldoklik a gyújtás, folytassam? :(
Mindegy, Keséével mentünk, nem bántuk meg. Élménybeszámoló hamarosan :) kár, hogy nem jöttél :(

rnagy írta... / 2009. augusztus 25. 4:45  

Nem mentem, mert nekem futó sem volt alatta :D Most már van, de még messze a vége. Big cumit látok még...elektromosan ;)
Akku teljesen kaka? Ez az ajándék volt x éve? Töltés lehet az akku miatt is tré. Ki kell méricskélni.
Kesének meg hallottam, hogy háromlábú lett a lova...
sőőt valami focistás incidensről is csiripeltek a verebek a diófáról.
No RETOI ezt a hozzászólást is :D

rnagy írta... / 2009. augusztus 26. 22:16  

Pálma, a blogoldalad címe a hátfalon mé nincs fent? Esetleg a hátsószélvédőn...Sandra felett :)

Maybe írta... / 2009. augusztus 28. 12:15  

Neeeem, ez már annál is régebbi akksi. :) Vagy akku, vagy generátor, vagy fesszab, de valami nagyon meghalt. Háromlábú lóról nem tudok, a focista meg csak afrikázott folyamatosan :)