Slick powa' - irány Visonta!

Naszóvalkéremszépen az van, hogy történtek végre jó dolgok is az életemben. Az egyik ilyen jó dolog, hogy hamarosan névnapom lesz, ami önmagában még nem nagyobb esemény egy Geronazzo Mária fotózásnál, de az már nagyobb, hogy drága jó édes anyukám előre ideadta a jeles napra szánt anyagi támogatást (köszi!), ennek eredményeképpen összejött a hiányzó tőke a visontai nevezésre. Szóval támadunk. Hogy a fegyverzetet is erősítsük, Ricsi és Pusi koopererációjának köszönhetően van már nekem slickem is. Bizony. Igazi Superfly Slick, ahogy a Vengaboys is mondta anno 2000-ben, magasszintű zenei körítéssel:

"... Big Boy Showing Of All Around The City...... Still The Same For Such A
Suite...... Thinking You're So Bad...... Hustlin' Girls, Handy Phone, Acting Like Your
Busy...... Baby Let Me Tell You, You're The Worst I Ever Had...

... Superfly Superfly...
... Superfly Slick Dick.... "

Mondom én, hogy komoly dolog ez a versenyzés.


Szerencsére Olav Basoskinak sikerült megmentenie a dalt az enyészettől. Nade a lényeg: Yokohama a038 195/50 R15 méretben, SS keverékű, tehát elég lágy gummák voltak ezek új korukban, előéletükről nem sok információm van. A felni pedig valami ATS elvileg. Nem akarom megbántani az ATS dizájnereit, de ennyire másnaposan/részegen nem kéne felnit tervezni. A botrányronda nem kifejezés. Nagyjából annyira illenek Kázmérra, mint Putyin kezébe az ásványvizes üveg.

De a célnak tökéletesen megfelelnek, már csak pogit kell találnom, mert elég brutális ET számmal rendelkeznek. Megoldjuk, ezek után már nincs akadály. Reszkess Visonta!

0 megjegyzés: