Elmeomlás

Nakéremszépen az van, hogy muszáj offolnom egy kicsit. Megfogadtam ugyan, hogy most egy darabig nem megyek Tecsóba, főleg nem BG-vel, de volt annyira barom, hogy elhozta a múltkor kiszemelt krumplit, úgyhogy csak neki, csak most, csak norrisz, kiblogolom. Mert megígértem.
A kerettörténet röviden annyi, hogy a múltkori bevásárlókörút során néztünk krumplit. Találtunk nagyon krumplit, nagyon egykilósat, nagyon víziló-szerűt. Viccen kívül, így néz ki egy kiló krumpli:

Továbbfejlesztett változatban, az az állat, amelyik angolul nagyon alacsonyan úszik, az a vizilow.

Vagy éppen waterloo, bár az kicsit máshol van, meg lejárt szar poén ez is, még ha csillagszemű, akkor is. Meg néha agresszív as well.


Meg még sok másra is hasonlít ez a magic krumpli, de annyira perverzek mi nem vagyunk ugyebár. Ja, ezmiez? Annyit segítek, hogy volt itt verseny.


Igen, kis Q-n Lac háza látható. Mára ennyit. Hogy ne csak offolás legyen, tájékoztató jelleggel leírom, hogy Kázmérom vízpumpája tegnap végleg elhalálozott. Béka poraire. Pedig simán jó volt, ahogy vonyított, csak néztek az emberek, hogy eeeeeeee, turbós Skodaaaaaaaaa... Naigen, alapjáraton is 3 bar nyomással. Nem baj, ott rohad meg, ahol van.

0 megjegyzés: