Wasserpumpe vs. szívj, ó, csonk!

Ahogy már korábban is említettem, újabb két alkotóelem került halálközeli állapotba Kázmér szervezetében, név szerint a vízpumpa (a későbbiekben: Jolán), és a szívócsonk (a későbbiekben: Jolán). Múlt héten Kese elhatározta, hogy leugrik Jászfényszarura gázpedált tuningolni, én meg kitaláltam, hogy akkor már csináljunk valamit Kázmérral is. Jolánt és Jolánt vittük magunkkal. Jolán amúgy érdekesen jött le, jó, hogy beraktunk a vízcsövek alá egy kannát, majdnem 2 deci víz bele is ment. A föld meg majd beszívja a maradék 5 litert.
Elindultunk, aztán megálltunk lefotózni az útszéli gnúkat, egyúttal pisiltünk is. Kesének állandóan sír a szája, hogy nem ül eléggé az autó eleje. Ez a kép akkor készült.


Tényleg nem ül. Fekszik. FÁÁÁKSZEEEEL?



Go tovább, Kese szerint negyed gázokkal, ahogy azt már megszokhattuk tőle. A padlólemezt meg egy kiskutya horpasztotta be a pedál mögött... Mire Szarura értünk, el is hagyta magát szerencsétlen pedáltartó.


Kese nagyapja, ismervén kisunokája vezetési szokásait, eredetileg egy 8-as kazánlemezt ajánlott fel a nemes célra a gyári 2-es alu helyett, az egyetlen problémát csak az jelentette, hogy balra dőlt volna az autó, ha ebből készül el a mestermű. De azért komolyan nézett volna ki, valljuk be.

Végül 3-as kazánlemezből készült el a cucc, 2 hetet csak kibír. Megszólalásig hasonlít az eredetire, de mivel nem szólal meg, ezért még tovább is. Be is szarnék, ha megszólalna.


Ezek után kezelésbe vettük Jolánt. Béla nagyon jól viselte Kese tartalék Jolánjáról az Ödönleszedési akciót, Ödön pedig örömmel vágódott le a földre. Nem úgy az én Jolánom... Hiába fenyegettük Bözsit, nem értett a szóból. Aztán Kese elővette az ipari Gerzsont, és addig Gerzsonolta szegény Bözsit, amíg egyszercsak elengedte Jolánt.
Na, ez is megvan. Most jön a dolog nehezebbik része, Bözsit rá kéne cuppantani Jolánra. Leszbishow rulz, de megint Gerzson került a képbe, megzavarván a hölgyek komótos játékát. Kese Gerzsonolt, én pedig ráTiboroztam Bözsit Jolánra. De túl sok lett a Tibor, Bözsi beleszorult Jolánba, aminek hosszú távon Ede látta volna kárát, így hát újra előkerült Béla, és addig Bélultunk, amíg Ede meg nem könnyebbült. Képek nincsenek, mert Kese ugyan csinált, de azóta sem küldte át őket.
Jolánt pedig ott hagytam Janinak, hogy majd hegeszt rá Ubulokat, és akkor nem fog többé elrepedni. De ez már a jövő zenéje...


Credits:
Jolán - Kázmérszívócsonk
Jolán - Kázmérvízpumpa
TartalékJolán - Kesetartalékvízpumpa
Béla - lehúzó speciális célszerszám
Bözsi - ékszíjtárcsa from Jolán
Ödön - ékszíjtárcsa from TartalékJolán
Gerzson - láng
Tibor - kalapács
Ede - Joláncsapágy
Ubul - Jolánon lévő, háromszög alakú kitámasztó izé

4 megjegyzés:

Kese írta... / 2009. november 3. 18:06  

Ismételten bebizonyosult hogy beteg vagy. :D

Chain-Q írta... / 2009. november 4. 12:16  

Háteszhülye. :D

Kese írta... / 2009. november 4. 20:51  

Az nem szó erre az emberre vagy mi ez... :D

mikk írta... / 2009. november 4. 21:30  

vizpumpafeju.