Sponsored by... (?)

A jó emberek a mennybe jutnak, a rosszak meg szponzort keresnek. Mennybe jutni már nem fogunk, egyrészt mert lapjával esnénk be a kapuján, Szent Péter meg nem biztos, hogy szeretné feltakarítani a guminyomokat, másrészt mert drága a nevezési díj. Szóval az elmúlt időszakban bekopogtattam pár nyitott ajtón. Volt, aki nagy lelkesedéssel fogadott, és volt, aki nagy lelkesedéssel nem fogadott. De szerencsére még vannak a világon olyan emberek, akik fel tudják fogni, hogy egy nagy hanggal közlekedő (még) piros nagyfelnis-kipogizott-felmatricázott Skoda van olyan feltűnő, mint egy telefonfülkére ragasztott fecni. Tehát kvázi a reklámértéke jóval nagyobb, mint a sofőr vezetési tudása. Akadt azonban egy kedves ember, aki rögtön felismerte a bennünk rejtőző világhírt, és mellénk állt. A dizájn lassan készülőben, egy cenzúrázott preview-t már most a nagyközönség elé tudok tárni soxeretettel:


Még tárgyalás alatt állunk, de közelítenek egymáshoz a háborúzó felek. Demokrácia rulz. Amint elkészült, természetesen rakok majd fel jobbnál jobb eksünfotókat. Lesznek naplementés-malájkurvás-tengerpartos sorozatok is. Na jó, mégsem.
Már megkezdődtek az előkészületek, szereztem Pusitól 2 gyönyörű zastavapiros első sárvédőt és egy köténylemezt a félhalott Rapid kabriójáról, hamarosan lakatolás, aztán jöhet a dekor. Persze nagy kasznimunkára szerencsére nincs szükség, de az apróbb hibákat illik kijavítani. Szarul mutat a rozsdán a matrica. Mondjuk ha rozsdából vésném ki a rajtszámot, akkor az már ratszám lenne. Ennyire gyenge poén meg rég volt a blogon.

0 megjegyzés: