Az év...

Ha már mi kaptunk ilyen nagyon szép köcsögöt, akkor én is kiosztanék néhány díjat így az év vége felé, persze szigorúan szubjektív szempontok (érzed az alliterációt, nem?) alapján vezérelve, indoklással, síppal, dobbal, nádi rozsomákkal.

Tehát...

(dobpergés)



Az év szerelője: Kese

Igen, ő az, akinek az idén talán a legtöbbet köszönhetek. Köszönök is, sokat. Üdv, hali, csőváz, kezicsókolom, hellosziaszevasz, van nálatok terasz?
Mostmár sokat köszöntem neki. Viccet félretéve, az összes versenyre elkísért, állandóan segített Kázmér felkészítésében, a kipakolásokban, kerékcserékben, egyszóval mindenben. Mindemellett egy nagyon jó barátot ismerhettem meg benne, ami manapság hatalmas érték. Ő az, akivel ha összeugat az ember, akkor sem tud rá 10 percnél tovább haragudni. Úgy tud gányolni, hogy az eredmény tartósabb lesz, mint a gyári megoldások. Született Skodás.


Az év navigátora: Sandra

Bár volt néhány nézeteltérésünk, de végig kitartott mellettem, és Kázmér mellett. Ezen kívül olyan, nem egészen navigátori feladatokat is ellát, mint például a sisak- és kamerahurcolászás. Nélküle nem indulhattunk volna ennyi versenyen. Köszönöm.


Az év tanácsadója: Gabi

Na ő az, akinek néha ugyan nehezen hiszek, de aztán az esetek többségében bebizonyosodik, hogy igaza van. Jópár év tapasztalat és sokszáz versenykilométer van a kezében, mégsem csinál titkot semmiből, mint néhány, magát nagy tudósnak valló úriember. Emellett néha órákon át tudom fárasztani a hülyeségeimmel, nem küld el a Pecsába, sokszor bíztat, és állandóan megpróbálja velem elhitetni, hogy tudok vezetni, pedig nem is. Ezen meg majd úgyis felhúzza magát, ha olvassa.


Az év rohangálója: Pusi

Most nem olvasok vissza, hogy hányszor jött már le meló után azonnal, hogy kihúzzon a szarból, de nem egyszer, az biztos. A benzinpénzt (vagyis pálinkapénzt) persze nem engedi kifizetni, de legalább sokszor hoz magával kakaót is. Úgy röhög, ahogy senki más nem tud ebben az univerzumban. Mellesleg jövőre, ha sikerül slickeket szereznie, asszem meg fog izzasztani egy párszor.


Az év TrabantosSkodása: Bence

A futóműves/fékes akciónál segített rengeteget, pedig a saját feketéjével is kellett volna foglalkoznia. Később az is elkészült, állítólag nem is akárhogy. Majd szépen lenézem róla a fényezést (mármint a kocsiról), ha egyszer sikerül végre meglátnom élőben is. Dobogós helyen állt az "év eltűnése" címért is, de végül nem ő kapta meg.


Az év házigazdája: Ricsi

2 hétig tároltam nála szegény Kázmért (és a mai napig néhány futóműalkatrészt), kerülgette, mint macska a forró kutyát (hot dog?), néha belekötött ezt-azt, használhattuk a szerszátegnapit... ööö... szerszámait, segített féltengelyezni, és még azt is elmondta, hogy lehet bejutni hozzájuk, amikor épp senki nincs otthon. Persze ez lehetetlen, valaki mindig van otthon, 6 milliárd ember lakik a Földön, ennyien nem lehetnek úton egyszerre.


Az év tuningműhelye: Berze művek

Sokat nem lehet ehhez hozzáfűzni. Kevés manapság az olyan szerelő, akihez gondolkodás nélkül le merem vinni az autót, de ők ilyenek. Gyors és korrekt munkát végeznek, és ugyanolyan elmebetegek, mint én. Az megvan, hogy mond az ember valami fárasztó poént, és reflexből érkezik rá a kontra? Naigen. A fejfájásnak meg nem mindig a front az oka.


Az év matricása: Imike

Imikéről meg mit írjak már? Áh, őt ismerni kell. Szerencsekerék, tritititititititiiiii... Dóra forgatja a készülékeket. Kész vagyok. Mondtam már, hogy nem normális? Meg mintha a matricázáshoz is értene, bár rugdosni kell néha, de ez a legkevesebb. Nagyon bírom a hülye fejét.


Az év fotósa: Anna

As known as ImikeAnnája. Imikével küzdöttek ezért a címért, de végül Imre barátom alulmaradt, mert már lassan fél éve nincs KázmérÉsDömeANaplementében kép. Anna viszont csinált rólunk rengeteget, nagyon komoly minőségben. Ja, és immunissá vált Imike hülyeségeivel szemben. Respekt.


Az év eltűnése: Ádám

Annyira nem tűnt el, csak kicsit. Mindenesetre nekem nagyon hiányzik a versenypályákról. Na majd jövőre...


Az év szervezője: Kika

Versenyt rendezni sokan tudnak. Tempós pályát felrakni sokan tudnak. Önzetlenül segíteni már kevesebben. Mindent megtenni a versenyzőért, hogy indulhasson, még kevesebben. Ő képes rá.


Az év meglepetése: a Skoda2 kategória, en bloc

Idén nagyot fordult a világ. Kiemelni nem szeretnék senkit, mindenki rengeteget fejlődött, épülnek az egyre komolyabb technikák, iszonyatos küzdelmek vannak, mindez többnyire barátok között, családias hangulatban. A tavalyi első Kakucsringhez képest ég és föld a különbség. Tegyetek rá hajat. Vagyis hajrá!


Az év pályája: Kiskunlacháza

Na nem azért, mert ott voltam a felrakásnál. Egyszerűen csak tökéletesen el lett találva minden. Volt tempó, voltak technikás részek, voltak iszonyatos féktávok, sodrós kanyarok, percenkénti indítás, minden, mi szem-szájnak inge. Re. Mélem, jövőre is eljutunk.


Az év szövegei:

- Ez nem gumi, ez bakelit!

- Imi b*meg, a Favorit nem hátsókerekes!

- Könnyítsük már le a vizet...

- De elfért, akkor meg nem mindegy?

- Ez mit keres 1.3-ban?

- Hallod ezt a hangot Pusi hátsó kereke felől?

- Biztos a vízpumpa szól.

- Méjbi, nem akarsz dísztárcsát rakni az alufelnikre?

- Na mi van a szaroddal?

- A bukócsövet szerinted tudom kárpitnak álcázni?

- Ha nagy a sisak, majd kihézagoljuk.

- Milyen támadó hangja van a Skodának...

És végül:

szomszed ladas team egyik tagja jon oda, miutan a csapagyaknal omlik ki a viz a vizpumpa alatt, hogy ejnye mi van ezzel a bojlerrel, megforrt? nehogy szetessen itt, nezzunk mar ra. nem szoltam vissza semmit, de tiz perccel kesobb a lada beallt a depoba, dol a goz a motorhazteto alol, kapjak ki a hutot egybol, vakarjak a fejuket. van isten.

By Pusi

17 megjegyzés:

Kese írta... / 2009. november 16. 19:41  

Nincs mit Bratyó! :)

mikk írta... / 2009. november 16. 21:07  

ezt nem szilveszterkor szoktak? addig meg barmi tortenhet. kese is elfaszulhat. :)

Maybe írta... / 2009. november 16. 21:23  

Szilveszterkor a naptári év vége van, most pedig a versenynaptári versenyév versenyvége. Versenykese meg csak nem versenyfaszul el.

rnagy írta... / 2009. november 17. 23:05  

Szívesen...máskor is lehet ilyen szereld meg a Kázmért eksön :)


Kesét nem engedjük elfaszulni :D

Unknown írta... / 2009. november 18. 0:44  

Köszönöm szépen az év fotósa rangot. Nagy Respect Neked is.:)Nekem meg még nagyobb, hisz már arra is immunis vagyok amikor Imivel közösen hülyéskedtek:P :D
Puszi***

Unknown írta... / 2009. november 19. 7:53  

Gratulálok a díjazottaknak! :)

rnagy írta... / 2009. november 21. 7:32  
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
rnagy írta... / 2009. november 21. 7:34  

Díjkiosztó mikor lesz ? :)

Maybe írta... / 2009. november 21. 12:20  

Majd valami nagy buli keretében lerendezzük a dolgot ;)
Csak kérdés, hogy hol lehet keretet kapni nagy bulikhoz.

rnagy írta... / 2009. november 21. 18:51  

Keretet? Húzz egy harinnyát a fejedre és menj 7 emelettel lejjebb...ott kurva sok keret van :)

p44 írta... / 2009. november 23. 15:01  

én lehetek az év olvasója? :D

Maybe írta... / 2009. november 23. 15:23  

Hát ha már ennyiszer rákerestél magadra... Tudom tudom, nem te voltál :P

p44 írta... / 2009. november 24. 15:31  
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
p44 írta... / 2009. november 24. 15:32  

akkor az év keresőszava lennék. :P de az nem akarok. ja a gyula meg szállította a zenét amiG te csak lapítasz, fogaggyunk (adjunk fogat ) hogy nincs meg neked. a zene. :)

Maybe írta... / 2009. november 24. 18:59  

Már hogyne lenne meg, én raktam fel megaapródra :P

p44 írta... / 2009. november 25. 9:16  

na ne :)

Lajka írta... / 2009. november 26. 16:11  

Az év fog-adója(esetleg fogadózó, nem mint alkoholista, aki sokat van fogadókban, hanem mint aki fogban adózik :-) ) címre jó eséllyel pályázol :-D